Pixieset – det bästa onlinegalleriet

Innehåller reklam för Pixieset.com

Är du på jakt efter ett snyggt sätt att dela dina bilder med kunder och kunna skicka leveranser? Då är Pixieset den perfekta tjänsten för dig. 😍

Med Pixieset kan du skapa snygga onlinegallerier med olika designer, och välja om du vill att kunderna enbart ska kunna visa för dig vilka bilder de vill köpa eller om de också ska kunna ladda ner dem. Inne på Pixieset finns flera olika designs att välja mellan och du kan skicka snygga mail till dina kunder när det är dags för dem att välja bilder eller hämta hem sin leverans.

Om du väljer betalversionen kan du även leverera video och skicka bilderna högupplösta. Det blir så mycket proffsigare och lyxigare upplevelse för ens kunder och du slipper alla kostnader för usbminnen (som ändå bara kraschar eller kommer bort förr eller senare). 😉

 

Pixieset har även en del som kallas Studio manager där du kan ha avtal som dina kunder kan skriva under och så mycket mer. Jag har använt Pixieset sedan jag började som fotograf och tycker verkligen att det är en toppentjänst. Även om jag främst säljer bilderna vid bildvisning är det underbart att snabbt och snyggt kunna skicka bilderna till mina kunder utan att behöva använda någon tråkig överföringstjänst.

Vid minisessions använder jag på onlinegallerier och det är så smidigt att kunna se vilka bilder kunderna vill köpa och jag älskar att ha avtal och allt på ett och samma ställe.

Om du använder min länk så får jag en viss summa i provision och du får 250 extra gigabyte lagring att använda inne på Pixieset. Så om du letar efter en tjänst att visa och skicka bilder till dina kunder och vill stötta mig och Fotopodden så är detta win win!

Klicka här för att använda min annonslänk och få extra lagring inne på Pixieset!